본문 바로가기 대메뉴 바로가기

Biophotonics Laboratory

Notice

2018

Commencement Ceremony - GIST, 2018.08.17

작성자전체관리자  조회수84 Date2018-08-17

Congratulations to Myeongsu Seong , Evgenii Kim , Jayyoung Bae and Yoonho Oh for your graduation from PhD and Master respectively. We wish you all to move on to a larger world!!!

Professor took photo with newly graduated students.

BPL members come to congrate newly graduated students.

Jayyoung Bae with his parents.

Yoonho Oh with his parents.

Myeongsu Seong with his parents.

Evgenii Kim with Professor and Minhee Kim.

QUICK
GISTGIST GIST PortalGIST Portal Department of Biomedical Science and EngineeringDepartment of Biomedical Science and Engineering LibraryLibrary CertificatesCertificates